HOME

THE ABALONE DOTS

OMDÖMEN

SOFTGRASS
MUSIC?

UTLÅTANDEN OM VÅR FÖRSTA SKIVA
"AVALANCHE"

DETTA AER DET BAESTA JAG NAAGONSIN HOERT FRAAN SVERIGE
GRATTIS - YOU 'VE GOT SOMETHING GOOD GOING
JAN JOHANSSON.
MUSIKER, INSTRUMENTLÄRARE, FESTIVAL ARRANGÖR,
RALEIGH USA

GRATTIS: FÖR NI HAR GJORT DET BÄSTA INOM COUNTRY-BLUEGRASS I SVERIGE UNDER DE SENASTE 30 ÅREN! JAG MÅSTE NOG TILLSTÅ ATT JAG FAKTISKT ALDRIG HAR LYSSNAT SÅ MÅNGA GÅNGER PÅ
EN NYINKÖPT SKIVA INOM SÅ KORT TID SOM JAG HAR LYSSNAT PÅ ER CD.

ULF SANDBERG
"COUNTRYEXPERT"

DETTA HAR BARA HÄNT ETT PAR GÅNGER TIDIGARE I MITT LIV, ATT JAG LÄGGER PÅ EN SKIVA OCH EFTER EN STUND KÄNNER ATT SKINNET RIKTIGT KNOTTRAR SIG FÖR ATT DEN ÄR SÅ OTROLIGT BRA. MEN DET HÄNDE FAKTISKT NÄR JAG LADE PÅ VÄSTERVIKSBANDET AVALANCHES FÖRSTA CD. DET RYSTE I KROPPEN AV VÄLBEHAG. JAG SPELADE DEN TRE GÅNGER PÅ RAKEN FÖR ATT RIKTIGT KÄNNA EFTER OM DEN VAR BRA SOM JAG FÖRST TRODDE. OCH DET VAR DEN TILL MIN STORA FÖRVÅNING.

JAG VET EGENTLIGEN INTE HUR MAN SKA SKRIVA FÖR ATT FÅ FRAM VAD JAG KÄNNER FÖR DEN HÄR SKIVAN. TOPPEN, SKITBRA, SUVERÄN? JA VISST ÄR DEN DET, MEN DEN ÄR ÄNDÅ BÄTTRE OCH DET HITTAR JAG INGA ORD FÖR. NI MÅSTE HELT ENKELT LYSSNA PÅ AVALANCHE OCH SEDAN GÖRA ER EN EGEN UPPFATTNING. SKIVAN ÄR RAKT IGENOM BRA, INTE EN ENDA SVACKA, OCH DET MUSIKALISKA ARRANGEMANGET ÄR OTROLIGT BRA. FLICKORNA, JAG TROR INGEN AV DEM ÄR FYLLDA 20, SJUNGER SÅ FÅGLARNA SKÄMS!
ANITA HAGLUND
UTDRAG UR RECENSION I KOUNTRY KORRAL OCH RIVER POSTTACK FÖR EN UNDERBAR SKIVA. JAG HAR LYSSNAT PÅ DEN FLERA GÅNGER OCH TYCKER ATT DEN ÄR KANON. VILKA JÄTTEFINA VERSIONER NI HAR GJORT AV MIN BRORSA OCH OSCAR TEGEL. EN STOR ELOGE TILL TJEJERNA.
ÖSTEN "MED RESTEN" ERIKSSON
OM ABALONE DOTS SKIVAN

RESULTATET SOM HELHET ÄR SÅ STYVT, SÅ ROLIGT, SÅ ARTISTISKT FYNDIGT ATT INTE BARA HELA SVERIGES MARKNAD BORDE ÖPPNA ÖGON OCH ÖRON. DET BORDE SKE ÄVEN INTERNATIONELLT.
RUNE ENGELBREKTSSON
SLUTKNORR I RECENSSIONEN AV CD
ABALONE DOTS SOFTGRASS MUSIC

THE PAINTINGS AND
ART OF HJUKSTRÖM

RECORDS

PLANTSKOLAN
MUSIKEN SOM IDROTT

OMDÖMEN
JUDGEMENTS

CONTACT
BUYING

LYRICS

HISTORY

INSTRUMENTS

LINKS

Tord Hjukström

Rebecka Hjukström

JUDGEMENTS FROM USA